(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinflarda matematika fanini boshqa fanlar bilan integratsiya qilish jarayonida o’quvchilar bilimini shakllantirish va yangicha usullardan foydalanish haqida so‘z borgan.Matematika fani aniq fan hisoblanganligi va barcha fanlar bilan chambarchas bog’liqligi va shu bilan birga iqtisodiy bilimni rivojlantirish uchun ham matematika fanini bilishligi haqida fikr yuritilgan