(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim tizimida fanlar integratsiyasi jarayoni, uning didaktik asoslari, shakllari va zamonaviy ta’limdagi roli tahlil qilinadi. Shuningdek, integratsiyalashgan ta’limning afzalliklari, muammolari va ularni bartaraf etish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Maqola amaliy misollar asosida boyitilgan hamda ilg‘or xorijiy tajribalar bilan solishtirilgan.