(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada sharq allomalarning asarlari, ta’lim-tarbiya haqidagi fikrlari bayon etilgan. Shu bilan birga ularning o’qituvchi va o‘quvchilar uchun g‘oyatda zarur bo’lgan ģoyalarga to’xtalib ótilgan. Bundan tashqari Forobiy asarlarida inson kamoloti ta’lim tarbiyasi haqida kelajak rivoji uchun muhimligi keltirib o’tilgan.