(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada integratsiyalashgan dasturlar haqida uning ijobiy va salbiy tomonlari haqida fikr yuritilgan. Integratsiyalashgan darslarning samaradorligini oshirish uchun qanday usullardan foydalanish, fanlararo va mavzulararo bir biriga bog’lashda har xil metodlar qo’llash borasida gap ketgan.Bundan tashqari, fanlarni o’zaro integratsiya qilish jarayonida o’quvchilar mustaqil fikrlashga, tafakkurini kengaytirishga yordam berishi bayon qilingan.