(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada xulqi og‘ishganlikning sabablari va uni profilaktika qilishning psixologik yo‘llari haqida so‘z boradi. Shuningdek, maqola mazmunida xulqi og‘ishganlik, deviant xulq, voyaga yetmagan yoshlar, anomiyaga moslashish, xulqi og‘ishganlikni oldini olishning zamonaviy choratadbirlari, psixoprofilaktik, pedagogik ishlar majmui kabilar ham keng yoritilgan.