(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada axloqiy qadriyatlar tushunchasi, ularning jamiyat hayotidagi ahamiyati va ularni amalga oshirishda ijtimoiy institutlarning tutgan o‘rni tahlil qilinadi. Oilaning, ta’lim muassasalarining, diniy va davlat institutlarining bu boradagi roli ilmiy asosda yoritilgan. Muallif axloqiy qadriyatlarning barqaror jamiyatni shakllantirishdagi o‘rni va hozirgi davrdagi dolzarb muammolarni ko‘rsatadi.