(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda davlat xizmatlari tizimining shakllanishi, rivojlanish bosqichlari va hozirgi holati tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy davrda davlat boshqaruvini takomillashtirish jarayonida davlat xizmatlarining tutgan o‘rni, ularni raqamlashtirish, soddalashtirish va aholi uchun ochiqligini ta’minlash bo‘yicha strategik yo‘nalishlar ko‘rib chiqiladi