(untitled) (Modern education and development, 2025)
Raqamlashtirish va ijtimoiy ta’minot tizimi o‘rtasidagi bog‘liqlik va o‘zaro ta’sir bugungi kunda jamiyat rivojining muhim jihatlaridan biri hisoblanadi. Zamonaviy texnologiyalar va raqamli infratuzilmalarning rivojlanishi ijtimoiy ta’minot tizimlarini tubdan o‘zgartirmoqda, ularni yanada samarali, tezkor va fuqarolarga qulay qilishga imkon yaratmoqda. Ushbu jarayonlar nafaqat davlat xizmatlarini takomillashtirish, balki ijtimoiy himoya sohasidagi xizmatlarning sifatini oshirish, ularni kengroq qamrovda amalga oshirish imkonini beradi.