(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada dars jarayonini psixologik jihatdan tahlil qilishning mohiyati, usullari va bosqichlari bayon etilgan. O‘quvchilar shaxsiyati, ularning psixik holati, individual farqlari va rivojlanish darajalarini hisobga olgan holda ta’lim samaradorligini oshirishga qaratilgan yondashuvlar ko‘rib chiqiladi.