(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola zamonaviy ta’lim muassasalarida professor-o’qituvchilarning ilmiy-metodik materiallarini boshqarish jarayonlarini raqamlashtirishga bag’ishlangan. Tadqiqotda "AcademicHub UZ" mobil ilovasining professor-o’qituvchilar faoliyatini tashkil etishdagi o’rni va ahamiyati tahlil qilingan.