(untitled) (Modern education and development, 2025)
Qo’chqor Norqobil hikoyalarining lingvokulturologik tahlili zamonaviy o‘zbek adabiyotshunosligida muhim o‘rin tutadi. Uning asarlari nafaqat badiiy qiymati, balki til va madaniyat nuqtai nazaridan ham chuqur tahlilga loyiqdir. Lingvokulturologiya sohasida Qo’chqor Norqobilning hikoyalarini o‘rganish, ularning til va madaniyat o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqligini ochib berishga xizmat qiladi.