(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu tezisda tabiiy fanni o‘qitishda raqamli ta’lim texnologiyalaridan foydalanib, fizik tushunchalarni talabalar ongiga chuqurroq yetkazish, simulyatsiyalardan foydalanib darslarni samaraliroq tashkil etish bayon qilingan.