(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada bilingval maktablarda ingliz tilini o‘qitish jarayonining samaradorligini baholovchi mezonlar, amaliy yondashuvlar va pedagogik strategiyalar yoritilgan. O‘zbekistondagi bilingval muhitda zamonaviy metodlardan, jumladan, CLIL va kommunikativ yondashuv asosida darslarni tashkil etish natijasida o‘quvchilarning til ko‘nikmalari, ijtimoiy moslashuvi va akademik muvaffaqiyati qanday o‘zgarayotganiga e’tibor qaratiladi. Maqola asosida ta’lim samaradorligini oshirishga doir tavsiyalar ham ishlab chiqilgan.