(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqola autizm spektridagi bolalar va ularning turli tasniflariga bagʻishlangan. Autizm sindromi qanday kasallik ekanligi, uning necha yoshdan maʼlum boʻlishi, bunday bolalar bilan qanday munosabatda boʻlish haqida fikr yuritiladi.