(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada jinoyat sodir etgan shaxsga nisbatan jazo tayinlashda hisobga olinishi shart bo‘lgan holatlar hamda uchraydigan ayrim muammolar yoritilgan. Jinoyat qonunining muhim prinsiplarining buzilishi, ushbu holatlarda xorijiy davlatlar soha mutaxassislari fikrlari, jinoyat huquqida jazo tayinlashda hisobga olinadigan holatlar haqida fikrlar bildirilgan.