(untitled) (Modern education and development, 2025)
Yurtimiz tarixida jadidchilik harakati va namoyandalari muhim o’rin tutadi. Ma’rifatparvar jadid bobolarimiz yurt ravnaqi va xalq kamoloti yo’lida butun umrlarini fido qilib, shu yo’lda jon berdilar. Ularning shaxsini, asarlarini hamda amalga oshirgan ishlarini o’rganish va keying avlodga yetkazish bugungi kunning muhim vazifalaridan hisoblanadi. Shuningdek, har bir insonda ularga nisbatan hurmat va faxr tuyg’ularini uyg’otish dolzarb ahamiyat kasb etadi. Ushbu maqola jadidlar faoliyati va merosi muhokama qilinadi.