(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada maxsus fanlarni o’qitishda innovatsion ta’lim metodlaridan va ilmiy pedagogik texnologiyalardan foydalanish usullari, oliy ta’lim tizimi va uning shart sharoitlari, uzluksiz ta’limning rivojlanishi, o’qitish metodikasi va unga qo’yiladigon talablar, dars jarayonida foydalaniladigon metodlar haqida ochib berilgan. In this article, methods of using innovative educational methods and scientific pedagogical technologies in the teaching of special subjects, the higher education system and its conditions, the development of continuous education, the teaching methodology and its requirements, in the course of the lesson the methods used are disclosed.В данной статье рассмотрены методы использования инновационных образовательных методов и научно-педагогических технологий при преподавании специальных предметов, система высшего образования и ее условия, развитие непрерывного образования, методика преподавания и ее требования, в ходе урока. раскрыты используемые методы.