(untitled) (Modern education and development, 2025)
Аҳолимизни қишги ва эрта бахорги мавсумда кўкат-сабзавотлар билан таъминлаш, озиқали, витаминларга бой кўкат-сабзавот экинларини етиштириш ҳозирги кун долзарб вазифалардан ҳисобланади. Аҳолини йил давомида турли кўкат-сабзавотлар билан тўла таъминлаш учун уларни нафақат очиқ ерда, балки иссиқхоналарда ҳам етиштириш муҳим ахамиятга эга. Иссиқхоналарнинг хар бир қарич еридан йил давомида бир неча маротаба ҳосил олиш, шунингдек, маҳсулотнинг ишлаб чиқариш ҳажмини ошириш имконини бермоқда.