(untitled) (Modern education and development, 2025)
Qo’shimcha gapning vazifasi parsellyatli konstruktsiyalarning asosiy ma’nosini belgilaydi. Shundan kelib chiqqan holda, biz parsellyatsiyadan foydalanishning maqsadi nutqni (individual bayonotlarni) ifodali rang berish, shuningdek, semantik va hissiy yukni berish degan xulosaga kelishimiz mumkin.