(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqola ona tili mashg‘ulotlarida grammatik topshiriqlarining amaliy ahamiyatini o‘rganishga bag‘ishlangan. Grammatik topshiriqlar o‘quvchilarning nazariy bilimlarini amaliy qo‘llash, muloqot qobiliyatlarini rivojlantirish va tilni o‘rganishda asosiy o‘ringa ega ekanligi tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari grammatik topshiriqlarining ta’lim jarayonidagi rolini tasdiqlaydi va uni takomillashtirish bo‘yicha tavsiyalarni taklif etadi.