(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada tasavvufning zamonaviy jamiyatdagi ahamiyati va o‘rni keng yoritilgan. Tasavvufning inson ruhiyati, ichki tinchlik, bag‘rikenglik, ma’naviy qadriyatlarni tiklash hamda ijtimoiy totuvlikni ta’minlashdagi roli tahlil qilingan. Zamonaviy hayotning stress va tanglikka to‘la sharoitida tasavvuf nafaqat diniy, balki ruhiy va ijtimoiy masalalarni hal qilishda muhim vosita sifatida namoyon bo‘lmoqda. Shuningdek, tasavvufning dinlararo muloqotni rivojlantirish va global muammolarni hal qilishdagi ahamiyati ham ko‘rib chiqilgan.