(untitled) (Modern education and development, 2025)
Zamonaviy pedagogik texnologiyalar ta’lim jarayonlarida ko’plab afzalliklarga ega. Ular o’quvchilarning bilim va ko’nikmalarini yanada rivojlantirish, o’qituvchilarning darslarni yanada samarali o’tkazishiga yordam beradi Modern pedagogical technologies have many advantages in educational processes. They help students to further develop their knowledge and skills, and teachers to conduct lessons more effectively. Современные педагогические технологии имеют множество преимуществ в образовательном процессе. Они помогают учащимся дальше развивать свои знания и навыки, а учителям более эффективно проводить уроки.