(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek va ingliz tillaridagi turg‘un o‘xshatishlarning lingvomadaniy xususiyatlari, til va madaniyat orasidagi o‘zaro munosabat haqida so`z yuritiladi. Maqolada shuningdek, o‘zbek xalqida it bilan bog‘liq bo‘lgan o‘xshatishlar misol tariqasida keltiriladi.