(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada logistika jarayonlarida sun’iy intellektni qo‘llashning samaradorligi tahlil qilingan. Sun’iy intellekt texnologiyalarining logistika sohasidagi asosiy qo‘llanish sohalari, jumladan marshrutlarni optimallashtirish, omborlarni boshqarish, talabni prognozlash, avtomatlashtirilgan tizimlar va mijozlarga xizmat ko‘rsatish ko‘rib chiqilgan. Maqolada, shuningdek, sun’iy intellektning logistika jarayonlarida samaradorlikni oshirishdagi afzalliklari, jumladan xarajatlarni kamaytirish, xatoliklarni minimallashtirish va jarayonlarni tezlashtirishga qaratilgan jihatlar muhokama qilinadi. Sun’iy intellekt texnologiyalarining logistika sohasidagi rolini rivojlanish va optimallashtirish nuqtai nazaridan yoritish maqolani o’qish uchun foydali qiladi.