(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada sensor kamchiligi bo’lgan bolalarning ta’lim olishi uchun ta’lim strategiyalari, sensor kamchilik turlariga qarab strategiyalar, ularni amalga oshirish shart-sharoitlari, moliyalashtirish masalalari o’rganiladi. Jamiyatning sensor kamchiligi bor bo’lgan bolalarning ta’lim olishiga nisbatan munosabatini o’zgartirish, inklyuziv ta’limning afzalliklari yoritiladi.