(untitled) (Modern education and development, 2025)
Fizika fani eksprimental fan hisoblanadi. Shu sababdan uning asosini tajribalar tashkil etadi. Mazkur tezisda Oliy ta’lim muassasalarida fizikadan frenel biprizmasi yordamida yorugʻlikning interferensiyasini aniqlash va kuzatish tajtibalarni bajarishga kompleks yondashuvning uslubiy asoslari tavsiflangan. Shuningdek fizika fanida labaratoriya va ekprimental tajribalardan foydalanishning qulayligi va afzalligi bayon qlingan.