(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada harbiy ta’limni sifat jihatidan takomillashtirish yo‘nalishlari, mexanizmlari, rivojlantirishning shart-sharoitlari va imkoniyatlaridan unumli foydalanish to‘g‘risida so‘z yuritilgan.