(untitled) (Modern education and development, 2025)
Zamonaviy harbiy kadrlarni tayyorlash alohida e`tibor va texnologiyalarni talab etadigan jarayon hisoblanadi. Ushbu jarayonda o`tmishdagi buyuk bobolarimizning qarashlari, taktika va ilmiy salohiyatini qo`llash muhimdir. Ushbu maqolada Amir Temur va Temuriylar davri ilm-fan va harb ishining bugungi harbiy kadrlarni tayyorlashdagi ahamiyati muhokama etiladi.