(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada yoshlar bandligining ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati, mavjud muammolar va ularni hal qilishda ijtimoiy yondashuvning o‘rni yoritiladi. Statistik ma’lumotlar, tahliliy yondashuv va ijtimoiy faoliyat mexanizmlari asosida tahlil etilgan bu tadqiqot, yoshlarga nisbatan zamonaviy mehnat bozori talablari, davlat siyosatining yo‘nalishlari va jamoatchilik instituti bilan hamkorlikda amalga oshirilayotgan ishlarni o‘rganishga qaratilgan.