(untitled) (Modern education and development, 2025)
Hozirgi kunda O‘zbekiston Respublikasi hududida tobora rivojlanib borayotgan logistika sohasi mamlakat iqtisodiyoti o‘sishiga sezilarli darajada ta’sir ko‘rsatib kelmoqda. Shu sababli ham ushbu soha infratuzilmasini moderinizatsiya qilishda davlat - investitsiya siyosatining o‘rni ahamiyatga molikdir.