(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada psixologiyada bilish jarayonlarining tasnifi va ularning maktabgacha ta’lim tashkilotlarida tarbiyalanayotgan bolalarda namoyon bo’lish shartlari nazariy tahlillar asosida yoritib berilgan.