(untitled) (Modern education and development, 2025)
Global iqtisodiyotda raqobatbardoshlik omillari mamlakatlarning davomli taraqqiyotida hal qiluvchi ahamiyatga ega hisoblanadi. Ularni rivojlantirish orqali har bir davlat o’z o’rnini mustahkamlashi hamda xalqaro maydonda muvaffaqiyat qozonishi mumkin.