(untitled) (Modern education and development, 2025)
ushbu maqolada fotoo’tkazuvchanlik haqida to’liq malumot hamda formulalr keltirilgan hamda yorug’likning yarimo’tkazgichlarda yutulishi to’g’risida batafsil yoritib berilgan. Fotoo’tkazuvchanlik mavzusi orqali quyosh nurini quyosh panellarida yutulishi hamda yarimo’tkazgich materiallarda fotonlarning yutulish hodisalari mukammal qilib o’rgatiladi.