(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada yoshlar va ekologik muammolar o‘rtasidagi o‘zaro aloqalar tahlil qilinadi. Unda yoshlarning ekologik mas’uliyatini oshirish, ularning tabiatni muhofaza qilishdagi faolligini kuchaytirish va barqaror rivojlanishga qo‘shgan hissalarini yanada yuksaltirish masalalari o‘rganiladi. Shuningdek, yoshlar orasida ekologik madaniyatni shakllantirishda ta’limning o‘rni, ijtimoiy loyiha va tashabbuslarning ahamiyati, ommaviy axborot vositalarining roli hamda yoshlar tashkilotlarining faoliyatiga alohida e’tibor qaratiladi.