(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola yorug‘lik va harorat datchiklarining ishlash prinsiplari va fizika asoslarini batafsil ko‘rib chiqadi. Maqolada datchiklar turlari, ularning ishlash prinsiplari, qo‘llanilish sohalari va zamonaviy texnologiyalar bilan integratsiya jarayonlari haqida ham hayotiy misollar orqali tushuntirish berilgan. Shuningdek, ilmiy tadqiqotlar orqali olib borilgan yangiliklar va kelajakdagi rivojlanish istiqbollari ham yoritilgan. Ushbu maqola muhandislar, tadqiqotchilar va texnologiya sohasida qiziquvchilar uchun foydali manba hisoblanadi.