(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu tadqiqotda kostyum materiallarini ishlab chiqarishda mahalliy resurslardan foydalanishning ahamiyati va afzalliklari o‘rganiladi. Mahalliy resurslar, masalan, paxta, jun, va boshqa tabiiy materiallar, nafaqat iqtisodiy jihatdan samarali, balki ekologik barqarorlikni ta’minlashda ham muhim rol o‘ynaydi. Tadqiqot davomida mahalliy resurslar asosida yaratilgan kostyum materiallarining sifat va narx jihatidan raqobatbardoshligini aniqlashga qaratilgan.