(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada xalq og’zaki ijodining asosiy qismi bo’lgan baxshichilik san’ati va bu san’atda ishlatiladigan cholg’u asboblari va ularni yasovchi usta-hunarmandlarning faoliyati haqida fikr yuritilgan.