(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada tasviriy san’atning asosiy turlari – rangtasvir, grafik, haykaltaroshlik, amaliy bezak san’ati, monumental san’at va zamonaviy raqamli san’at turlari nazariy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, ularning ijtimoiyma’naviy hayotdagi o‘rni va inson estetik tarbiyasiga ta’siri yoritiladi.