(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu ishda matematika o‘qitish jarayonida innovatsion yondashuvlarning ahamiyati va ularni qo‘llash samaradorligi tahlil qilinadi. Zamonaviy pedagogik texnologiyalar, raqamli vositalar, interaktiv metodlar va differensial yondashuvlar orqali dars samaradorligini oshirish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, innovatsion o‘qitish orqali o‘quvchilarning mantiqiy fikrlash qobiliyatini rivojlantirish, mustaqil o‘rganishga bo‘lgan qiziqishini kuchaytirish va real hayotga bog‘langan masalalar orqali fanlarga nisbatan ijobiy munosabat shakllantirishning usullari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqotda ilg‘or xorijiy tajribalar va mahalliy amaliyotlar asosida tahliliy xulosalar keltirilgan.