(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu ishda ko‘p omilli korrelyatsion va regression tahlil usullari o‘rganiladi. Statistik modellashtirish yordamida bir nechta mustaqil o‘zgaruvchilar bilan bog‘liq bo‘lgan asosiy omillar tahlil qilinadi. Regression modeli yordamida o‘zgaruvchilar o‘rtasidagi bog‘liqlik aniqlanadi va bashorat qilish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari iqtisodiyot, sotsiologiya, tibbiyot va boshqa sohalarda amaliy ahamiyatga ega bo‘lishi mumkin.