(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ingliz tilini o‘rganish jarayonini qiziqarli va samarali qilish uchun o‘yinlar va interaktiv tadbirlar muhim vositalar hisoblanadi. Ushbu maqolada, ingliz lug‘atini o‘rgatishda o‘yinlarning va turli interaktiv faoliyatlarning foydaliligi tahlil qilinadi. O‘yinlar va interaktiv metodlar nafaqat o‘quvchilarning e’tiborini jalb qiladi, balki til o‘rganish jarayonini ko‘ngilochar va samarali qiladi. Maqolada, lug‘atni o‘rgatishning o‘yin asosida tashkil etilgan yondashuvlari, interaktiv faoliyatlar va metodlar haqida so‘z boradi, shuningdek, bu yondashuvlarning o‘quvchilarga qanday foyda keltirishi va ularning til o‘rganish ko‘nikmalarini qanday rivojlantirishi ):ko‘rib chiqiladi.