(untitled) (Modern education and development, 2025)
Hozirgi vaqtdagi dolzarb mavzulardan biri - bu mamlakatimiz yoshlarini vatanparvarlik milliy anʼana va qadriyatlarimizga hurmat ruhida tarbiyalash, jismonan hamda ruhan barkamol shaxsni shakllantirish hisoblanadi.