(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada dirijyorlik san’ati va texnikasini o‘rgatishda yuzaga keladigan qiyinchiliklar va bu muammolarning yechimi sifatida maxsus mashqlar va o‘qitish metodlari tavsiya etiladi. Mashqlar va o‘quv jarayonidagi metodologik yondashuvlar, dirijyorlikni o‘rganishga kirishgan talabalar uchun samarali vosita sifatida taklif etiladi.