(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning o’yin faoliyati, uning rivojlanish bosqichlari va psixologik-pedagogik xususiyatlari yoritilgan. O’yin orqali bolaning inteliktual, ijtimoiy va imotsiyalari rivojlanishiga qanday ta’sir etilishi haqida tahliliy fikrlar berilgan. Shuningdek, o’yin faoliyatining tarbiyaviy ahamiyati, uning bolalar shaxsiyati shakllanishidagi o’rni va turli o’yin turlarning ta’lim jarayonidagi samaradorligi muhokama qilingan.