(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada talabalarning zamonaviy mehnat bozoriga moslashuvi jarayonidagi muammolar va mavjud imkoniyatlar tahlil qilingan. Ishda oliy ta’lim tizimining mehnat bozoridagi talablar bilan uyg‘unligi, amaliy ko‘nikmalarni shakllantirishdagi muammolar, shuningdek, talabalarning kasbiy ijtimoiylashuvi jarayonidagi psixologik va iqtisodiy omillar ko‘rib chiqilgan. Shu bilan birga, mehnat bozoriga samarali integratsiyalashuvi uchun ilg‘or xorijiy tajriba va istiqbolli yo‘nalishlar o‘rganilgan.