(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu tezisda krassingoverga taʼsir qiluvchi omillar va irsiyatning xromosoma nazariyasi, jins genetikasi, organizmga ta’siri haqida umumiy ma’lumotlar va xulosalar keltirilgan.