(untitled) (Modern education and development, 2025)
Psixologiya o‘qitish metodikasi zamonaviy ta’lim tizimida muhim o‘rin tutadi. Psixologiya fanini o‘rgatishda samarali metodik yondashuvlarni qo‘llash nafaqat talabalarning bilim darajasini oshirishga, balki ularning shaxsiy rivojlanishiga ham katta ta’sir ko‘rsatadi. Ushbu maqolada psixologiya o‘qitish metodikasining asosiy tamoyillari, usullari, zamonaviy yondashuvlari va amaliy ahamiyati ma’lumotlar berilgan.