(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning zamonaviy ta’lim tizimidagi o‘rni va ta’siri tahlil qilinadi. Ta’lim jarayonida raqamli texnologiyalarni joriy etishning afzalliklari, muammolari va istiqbollari muhokama qilinadi. Innovatsion pedagogik yondashuvlar, masofaviy o‘qitish, virtual laboratoriyalar va interaktiv ta’lim muhitlari tahlil qilinadi.