(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim jarayonida o‘quvchilarning an’anaviy darsliklarga ehtiyoji kamayib borayotganligi tahlil qilinadi. O‘quvchilar repetitor kurslarini afzal ko‘rishi, onlayn ta’lim platformalaridan keng foydalanishi, elektron va PDF darsliklarining keng tarqalishi ushbu jarayonga ta’sir ko‘rsatayotgani yoritiladi. Maqolada ushbu o‘zgarishlarning afzallik va kamchiliklari ko‘rib chiqiladi.