(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada axborot texnologiyalari fanlarini o‘qitishda talabalarni guruh bo‘lib ishlashining ahamiyati yoritilgan. Guruhiy ishlar orqali talabalarda muloqot, liderlik, muammolarni hal qilish va jamoada ishlash kabi ko‘nikmalar shakllanishi, o‘qituvchi va texnologik vositalarning bu jarayondagi roli, shuningdek samarali guruhiy o‘qitish metodlari haqida batafsil ma’lumot berilgan.